Beoordelingen van Snackbar van Veen Den Helder

Recente recensies van Snackbar van Veen Den Helder

5 sterren na 96 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, en mooi op tijd ophalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Top Service! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

heerlijk stoofvlees, en volgens het tijdslotsysteem prima op tijd gereed.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

prima geregeld

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat stoofvlees en loempia waren heerlijk. Online besteld en mooi op tijd klaar.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker bij veen!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goed verpakt helemaal niks op aan te merken.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top nooit klachten gehad kom der vaak genoeg !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Complimenten voor de website.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en ik heb maar heel even hoeven wachten. Top!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste snackbar in Den Helder. Makkelijk online besteld en betaald en op tijd klaar. We rijden er graag voor naar de andere kant van de stad, omdat we het daar allemaal het lekkerst vinden.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Hamburger uit eigen keuken , niet te versmaden .

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu was het prima. De vorige keer had ik een opmerking geplaatst over de milkshakes die alleen te scheppen waren. Lekker van smaak dat wel. Toen mijn echtgenoot de keer daarop het nogmaals aanhaalde werd er door personeel gezegd,daar kunnen we niets aan doen Over het algemeen zijn we zeer tevreden.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en heerlijke Hamburgers uit eigen keuken .

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals vanouds,altijd top produkten Goed voor mekaar Lekker!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

super!!! en de vriendelijkheid van het personeel. De Loempia's waren voortreffelijk!!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste snackbar van Den Helder. Zelfgemaakte snacks zijn heerlijk!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele snelle bediening Keiharde werkers een geoliede machine en bovenal heerlijk eten

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goede service en lekker eten!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het eten weer super. Niks op aan te merken.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk bestellen met bv de app en altijd lekker . Komen er graag .

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd , nette schone zaak . Het eten was goed verzorgd en t smaakte heerlijk !

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen via de app en heerlijk eten

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en vriendelijke personeel.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd.๐Ÿ‘๐ŸŸ

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top! ๐Ÿ’ช

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is superlekker, wordt zeer vriendelijk geholpen! Wij bestellen er graag!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel eerlijk ben ik beter van jullie gewend. De patat was erg slap vandaag en de kaasloempia's (waar ik normaal gesproken echt dol op ben bij jullie) voelde en proefden erg melig. Verder was de service wel top!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Beide milkshakes waren alleen ijs niet te drinken. Hebben het maar opgelepeld.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld via de website bestellen. En het was als vanouds heerlijk.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De service gaat snel en goed en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Sate kreeg ik niet door me keel Was veel te droog ,dus niet lekker helaas

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima het was heerlijk

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom ๐Ÿ‘

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt perfect online bestellen!!!!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede snackbar heerlijk zelfgemaakte snacks ideaal bestellen online๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd dik in orde, altijd vriendelijk! Blijft mijn favo

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk, snel, bijzondere wensen geen probleem.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer uitstekend. En keurig op de aangegeven tijd gereed. TOP.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was heerlijk en warm en geweldig op tijd we kwamen aanlopen en de zak met al het lekkers werd al gevuld. op naar de volgende keer.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd ๐Ÿ‘

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top, bestelling gedaan en kon gelijk ophalen....

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vind dit een prima manier om te bestellen. Je hoeft ook niet meer zo lang in de rij te staan. Je komt op het door jou gekozen tijdstip en kunt binnen 5 minuten weer weg met je bestelling. De kwaliteit van het eten is zoals altijd prima.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima gedaan , goeie patat en kroket. Slaatje valt wat egen helaas. Vorige bestelling ook al , nu dus weer. Met name de garnering .

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben al jarenlang klant Hier en ben werkelijk waar nog nooit teleurgesteld, wat een goed eten en ook fijne mensen daar - de wekelijkse vrijdaghap van Van Veen houden we er dus gewoon in.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed geregeld de online bestelling en het eten is al helemaal perfect, niets op aan te merken!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst via de website een bestelling geplaatst. Zeer duidelijke layout. Makkelijk te bestellen en het eten was op de minuut nauwkeurig op tijd klaar ! Super geregeld!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en op tijd.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk en lekker!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was absoluut top. Smakelijk, vers en perfect op tijd klaar!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld. Bestellen en betalen via mijn telefoon. Levertijd was niet lang. Voor de deur gewacht om door de lieftallige dames geroepen te worden dat het klaar is. Was zoals altijd lekker.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten wederom, kwaliteit zoals we gewent zijn, top dus.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kroketten en voor vier personen wel heel veel patat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en ruim genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker eten! Dank jullie wel.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd keurig op tijd en goeie kwaliteit.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super om zo te kunnen bestellen & bij het afhalen is het ook erg goed geregeld! En het is lekker.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, bestelling stond klaar

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk... Patatjes, loempia en kip stukjes verrukkelijk ๐Ÿ˜ groetjes Haiko en Mir

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie en snelle service en het belangrijkste lekker eten

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke warme maaltijden, op de gereserveerde tijd geteed, kortom; erg tevreden.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super handig zo online bestellen. Ook de tijd was perfect๐Ÿ‘๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het prettig om thuis onze bestelling door te geven. Bestelling was op tijd klaar, dus hoefde niet te wachten. Prima geregeld Snackbar van Veen....

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteits snackbar. Erg lekker, vriendelijke bediening, en voor een eerlijke prijs.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en nette prijs, top!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat en snacks waren weer heerlijk, zoals altijd! Aanrader zijn de zelfgemaakte snacks!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer voortreffelijk

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgt en lekker

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top vooral eigen gemaakte producten. Restaurant kwaliteit.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond klaar op de aangegeven tijd. Eten prima zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede zaak. Vriendelijke mensen. Goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en lekker.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect en precies op tijd ๐Ÿ‘

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima in orde! Altijd op tijd!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Het online bestellen is helemaal top!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen. Eten was op aangegeven tijd klaar. Eten was lekker als altijd.